شهرسلامت

فروشگاه تجهیزات پزشکی و ورزشی شهرسلامت

هم اکنون با ما تماس بگیرید: 02166933064 - 02166595990
انتخاب شما

نمایش محصولات موجود

برند

  • اکیومد
    Accumed
  • زنیت مد
    ZENITHMED
  • زیکلاس مد
    Zyklusmed
  • سوشیا
    Soshia
  • فیلیپس
    philips
  • متفرقه
    other
  • نایدک
    Nidek
  • یوول
    YUWeel

نوع دستگاه اکسیژن ساز

  • خانگی
  • پرتابل مسافرتی

امکانات اضافی

  • نبولایزر
  • پالس اکسیمتر

میزان خلوص اکسیژن در بیشترین حالت

  • 90-93 %
  • 93% و بیشتر
  • دستگاه اکسیژن ساز
محصول‌های پیشنهادی

دستگاه اکسیژن ساز

( نمایش 1 - 12 محصول از 20 )

مرتب سازی بر اساس :
  • جدیدترین
  • پربازدیدترین
  • پرفروش ترین
  • ارزانترین
  • گرانترین
مقایسه () مورد

خرید انواع دستگاه اکسیژن ساز ارزان ایرانی و خارجی با تضمین بهترین قیمت

اگربه دنبال خرید دستگاه اکسیژن ساز ارزان بیمارستانی از برترین برندها داخلی و خارجی با گارانتی و تضمین اصالت کالا هستید میتوانید از بزرگترین مجموعه جمع آوری شده در این بخش بازدید و با خیال راحت خرید خود را انجام دهید.

قیمت دستگاه اکسیژن بیمارستانی در ظرفیت های 5 لیتری و 10 لیتری از برندهای داخلی مانند سوشیا با گارانتی معتبر و اصلی و دستگاه اکسیژن ساز وارداتی از برندهای مانند یوول ، زیکلاس مد ، زننیت مد ، فیلیپس و دیگر مارک های معتبر را از ما بخواهید .

ما در فروشگاه شهر سلامت مدعی هستیم که دستگاه اکسیژن ساز ارزان قیمت بیمارستانی و قابل حمل یا پرتابل را از برترین برندها برای شما تهیه و به تمام نقاط ایران ارسال میکنیم .

اکسیژن ساز چیست؟

اکسیژن ساز نوعی دستگاه پزشکی است که برای افرادی که دارای مشکلات تنفسی می باشند و غلظت اکسیژن در خون آن ها کمتر از حد معمول است، به این دستگاه اکسیژن ساز نیاز دارند تا اکسیژن لازم را دریافت کنند.

به طور کلی خرید یک دستگاه اکسیژن ساز بدون تجویز پزشک کار بیهوده می باشد. زیرا نیاز به ارزیابی کامل پزشک می باشد. همچنین پزشک نحوه استفاده صحیح استفاده از دستگاه اکسیژن ساز خانگی و قابل حمل را آموزش می دهد.

دستگاه اکسیژن ساز خانگی و یا قابل حمل (پرتابل) هوای اطراف را فیلتر کرده و به چگالی مورد نیاز فشرده می کند و سپس اکسیژن با خلوص بالا را تولید و صورت جریان پیوسته به بیمار انتقال می دهد.

همچنین این دستگاه ها مجهز به فیلترهای ویژه ای هستند که نیتروژن در هوا را جذب می کنند تا اکسیژن کاملا خالص و تصفیه شده از هر گرد و غبار و میکروبی را به بیمار  برسانند. دستگاه اکسیژن دارای تنظیمات می باشند که می توانید سطح غلظت اکسیژن و مقدار خروجی را بنا به شرایط بیمار تنظیم کنید. سپس بیمار اکسیژن را از مجاری بینی یا ماسک ویژه، تنفس می کند.

به طور کلی میزان خروجی غلظت اکسیژن را با LPM (لیتر در دقیقه) اندازه گیری می کنند و پزشک تعیین می کند که به چه میزان اکسیژن در زمان استراحت، خواب و یا زمانی که ورزش می کنید نیاز دارید زیرا هر زمانی نیاز شما می تواند متفاوت باشد.

دلایل استفاده از دستگاه اکسیژن ساز چیست؟

دلایل زیادی برای استفاده از دستگاه اکسیژن ساز وجود دارد و پزشکان اکسیژن درمانی را بنا به نیاز بیمار خود، توصیه می کنند. به طور معمول ریه ها اکسیژن هوا را جذب می کنند و آن را به جریان خون انتقال می دهند.

اگر شما از پالس اکسیمتر اخیرا  برای ارزیابی سطح اشباع اکسیژن خون استفاده کرده باشید و مشخص شود سطح اکسیژن خون شما پایین است، ممکن است پزشک اکسیژن درمانی با یک دستگاه اکسیژن ساز را برای درمان به مدت کوتاه یا بلند به شما توصیه کند.

دستگاه اکسیژن ساز چگونه کار می کند؟

هوا دارای 79% نیتروژن و 21% اکسیژن می باشد و یک اکسیژن ساز با اتصال به یک منبع برق، هوایی را تولید می کند که بالای 90% اکسیژن خالص می باشد.

یک کنسانتره اکسیژن یا همان اکسیژن ساز را به عنوان یک تهویه هوا در نظر بگیرید، هوا را می گیرد، تغییر می دهد و به شکل دیگری تحویل می دهد. دستگاه اکسیژن ساز، اکسیژن هوا را جذب می کند و آن را برای استفاده افرادی که به اکسیژن با خلوص بالا نیاز دارند و دچار کمبود اکسیژن در خونشان هستند، تصفیه می کند.

  1. اکسیژن اطراف را جذب می کند و فشرده می سازد
  2. استفاده از رابط الکترونیکی برای تنظیم خروجی اکسیژن
  3. حذف نیتروژن از هوای جذب شده توسط فیلترهای مخصوص
  4. رساندن اکسیژن خالص از طریق ماسک و یا مجاری بینی

بیمارانی که در گذشته به اکسیژن درمانی نیاز داشتند، عمدتا به کپسول های اکسیژن اعتماد می کردند. اگرچه این مخازن بسیار کاربردی هستند، ولی تامین کنندگاه مجبور هستند که به صورت منظم به بیماران مراجعه کنند تا اکسیژن مخازن را پر کنند.

آیا همه اکسیژن ساز ها یکسان هستند؟

این محصولات با مشخصات متنوعی ارائه می شوند. برخی از دستگاه ها دارای خروجی اکسیژن متفاوتی می باشند. برای بیماران کووید 19، یک دستگاه با خروجی 5 و یا 10 لیتری توصیه می شود. همچنین حداقل خلوص اکسیژن آن 90% باشد.

همچنین برخی از دستگاه اکسیژن ساز را به صورت جریان ثابت به کاربر انتقال می دهد و برخی از طریق سنسور، هنگامی که کاربر تنفس می کند، اکسیژن انتقال می یابد. برخی از دستگاه های اکسیژن ساز دارای نبولایزر و پالس اکسیمتر نیز می باشند.

نکات ایمنی استفاده از دستگاه اکسیژن ساز که باید بدانید

هنگام استفاده از دستگاه اکسیژن ساز:

  • از کنسانتره یا دستگاه اکسیژن ساز یا هر محصول اکسیژنی، نزدیک شعله یا بخاری استفاده نکنید.
  • هرگز در کنار دستگاه اکسیژن ساز سیگار نکشید.
  • اکسیژن ساز را در فضای باز قرار دهید و نزدیک به دیوار قرار ندهید تا داغ شدن دستگاه را کاهش دهید.
  • دریچه های دستگاه اکسیژن ساز را مسدود نکنید، زیرا ممکن است بر عملکرد دستگاه تاثیر بگذارد.
  • به طور متناوب دستگاه را چک کنید تا عملکرد دستگاه به صورت نرمال باشد.

چگونه سطح اکسیژن خون خود را در منزل اندازه گیری کنیم؟

سطح اکسیژن خون با دستگاه کوچکی به نام پالس اکسیمتر کنترل می شود. پالس اکسیمترها معمولا بر روی انگشت قرار می گیرد. این دستگاه ها از پرتوهای نوری برای اندازه گیری غیرمستقیم سطح اکسیژن خون بدون نیاز به گرفتن خون استفاده می کنند.

مانند هر دستگاه الکتریکی، همیشه ریسک خواندن نادرست وجود دارد. سازمان FDA بیانیه ای ابلاغ کرد که اگر چه پالس اکسیمتر برای سنجش سطح اکسیژن خون مفید است، ولی در شرایط خاص این دستگاه ها ممکن است دچار خطا شوند. عوامل مختلفی می تواند دقت این دستگاه را کاهش دهند مانند:

  • گردش خون ضعیف
  • رنگدانه سازی پوست
  • ضخامت پوست
  • دمای پوست
  • استفاده از دخانیات در زمان اندازه گیری
  • استفاده از لاک ناخن

چه زمانی به استفاده از یک اکسیژن ساز نیاز داریم؟

وقتی سطح اشباع اکسیژن خون به زیر 93% کاهش یابد، می تواند نشانه ای از مشکلات تنفسی باشد و ممکن است نیاز به مراقبت های پزشکی و درمانی داشته باشید. با وجود همه گیری کرونا یا کووید 19، بیمارانی که نیاز به اکسیژن درمانی دارند، طبق نظر و تجویز پزشک معالج، باید از دستگاه اکسیژن ساز استفاده نمایند. همچنین افرادی که مشکلات تنفسی حاد دارند باید از دستگاه اکسیژن ساز خانگی یا پرتابل استفاده نمایند.

شرایط حاد نیاز به دستگاه اکسیژن ساز

چند نمونه از شرایط حاد که نیاز به اکسیژن درمانی برای درمان کوتاه مدت توسط دستگاه اکسیژن ساز می باشد، عبارتند از:

آسم: آسم مجاری تنفسی شما را ملتهب می کند و تولید مخاطزیادی می کند که تنفس را دشوار می کند. در حالی که داروهای مختلفی برای کنترل و درمان آسم تولید شده است و وارد بازار گردیده است، یک کنسانتره اکسیژن (اکسیژن ساز) می تواند، سطح بالایی از اکسیژن را وارد جریان خون بیماری که دچار حمله آسم شده است، کند.

ذات الریه: این بیماری باعث می شود هر دو ریه دچار التهاب شوند و در بسیاری از موارد ریه ها از مایع پر می گردد که بیمار دچار مشکلات تنفسی می گردد. بسیاری از بیماران مبتلا به ذات الریه تحت اکسیژن درمانی قرار می گیرند و نتایج بالینی خوبی روی بیماران دیده شده است.

سندروم حاد تنفسی RDS: این بیماری یک اختلال تنفسی می باشد که اغلب نوزادان را تحت تاثیر قرار می دهد. به خصوص نوزادانی که قبل از شش هفته یا بیشتر از زایمان، متولد می شوند. نوزادان زودرس که از RDS رنج می برند، سورفاکتانت (یک مایع پوشش ریه) به میزان کافی ایجاد نمی کنند که باعث می شود ریه ها دچار نقص شوند و نوزاد به سختی تنفس کند. اکسیژن درمانی به این نوزادان کمک می کند تا عوارض کمتری را دچار شوند.

دیسپلازی ریوی BPD: نوزادانی که از RDS رنج می برند، خطر بیشتری برای ابتلا به BPD دارند. این یک بیماری ریوی مزمن می باشد که در نوزادان زودرس به وجود می آید که نوزادان زودرسی که دچار اختلال در رشد می شوند به آن مبتلا می گردند. این یک بیماری شدید ریوی می باشد که نیاز به اکسیژن درمانی طولانی مدت دارد.

چرا دستگاه اکسیژن ساز ارزان خانگی بخریم

برای اینکه خیلی سریع و بدون پرداختن به حاشیه منافع و مزایا خرید دستگاه اکسیژن ساز خانگی را توضیح بدهیم کافی است شما را با یک واقعیت اقتصادی در این زمینه آشنا نماییم .

اگر شما از یک بیمار با مشکلات حاد تنفسی که در روز نیاز به تامین اکسیژن برای تنفس به میزان 10 لیتر داشته باشد نگهداری مینماید یعنی برای 24 ساعت نیاز به 2 کپسول اکسیژن 10 لیتری  دارید . هزینه خرید یک کپسول 10 لیتری به همراه مانومتر در مرداد ماه سال 1400 مبلغی حدود دومیلیون و پانصد هزار تومان و هزینه هربار شارژ آن بسته به شرایط و انصاف شرکت پرکننده مبلغی در حدود دویست تا دویست و پنجاه هزار تومان خواهد بود. با یک محاسبه ساده متوجه خواهید شد که حداقل روزی 400 هراز تومان بدون هزینه خرید اولیه کپسول های اکسیژن  و نهایتا ماهیانه در حدود 12 میلیون تومان هزینه پر کردن کپسول ها خواهد شد .

در حالی که مشکلاتی نظیر عدم تحویل بموقع کپسول های پر بخصوص تاخیر در تحویل در روز های تعطیل ، جابجایی سخت  ، زمان بر بودن جابجایی و گرفتار های باز کردن و بستن دوباره کپسول ، خطرات آتش سوزی ، عدم هوشمند بودن سیستم تامین اکسیژن و ندادن آلارم و پیام در صورت قطع شدن اکسیژن به بیمار را هم باید به این هزینه سر سام آور افزود .

در مقابل هزینه خرید یک دستگاه اکسیژن ساز ارزان خانگی ایرانی که گارانتی معتبری دارد و وحقیقتا از بسیاری از سیستم های مشابه خارجی کیفیت بالاتری دارد مانند دستگاه اکسیژن ساز سوشیا یا اکسیژن پلاس برای ظرفیت تولید 5 لیتر اکسیژن با خلوص 93% در ساعت حدود 15 میلیون تومان است .

با خرید دستگاه اکسیژن ساز ارزان خانگی ایرانی علاوه برای اینکه این هزینه در یک ماه با هزینه پر و خالی کردن کپسول برابری میکند مزایای زیر دارد :

  •  هزینه نگهداری آن بسیار پایین است .
  •  مداوم و بی دغدغه اکسیژن بیمار تعمیر میکند .
  • معمولا دارای نبولایزر هستند و امکان ارسال داروی استنشاقی را دارند .
  • در صورت ایجاد مشکل برای ارسال اکسیژن  آلارم میدهد .
  • هزینه آن در مقابل تامین کپسول اکسیژن برای بیماران با طول استفاده بیش از یک ماه واقعا بسیار پایین تر است .
  • قابلیت مدیریت میزان خلوص اکسیژن را به شما میدهد .

 

 

یكی از عوامل مهم توسعه تجارت الكترونیكی، ایجاد اعتماد و اطمینان در میان كاربران خدمات الكترونیكی می باشد. در ایران مركز توسعه تجارت الكترونیكی مسئولیت ایجاد زیر ساخت های امنیت و اعطای نماد اعتماد الكترونیكی به کسب و کارهای اینترنتی را برعهده دارد. ساماندهی سایت‌های تجاری در كشور موثرترین گام برای ایجاد فضای تجارت الكترونیكی به‌خصوص خواهد بود. به نحوی‌كه مردم در هنگام خرید از طریق اینترنت با اطمینان از این‌كه سایت‌ها به تعهدات خود در قبال آنان عمل خواهند كرد و حقوق مصرف كنندگان را به رسمیت می‌شناسند،‌ اقدام به خرید می كنند.